sâmbătă, 20 decembrie 2014

Un sfat gratuit pentru d-ra Gorghiu Alina-Ștefania, președinta P.N.L. : dacă te amesteci în troacă, te mănâncă porcii

  • Alina Gorghiu – Mi-este greu sa inteleg de ce nu este primit un jurnalist  ( Mircea Badea n.m. ) intr-o institutie (…) Mi-este greu sa inteleg de ce cineva care ocupa o functie publica cum este presedintele Romaniei poate sa duca un dialog atat de contondent cum a dus…
    Cristina Topescu – Iesit din limitele bunei cuviinte, adica mai mult decat contondent…
    Alina Gorghiu – Da… ( sursa )

Inteleg greutatile  d-rei  Gorghiu Alina-Ştefania, dar si mie mi-a fost destul de greu sa deslusesc de ce prima iesire a proaspetei presedinte, aleasa de Klaus Iohannis sa ii succeada la sefia PNL , s-a produs la televizunea de stiri santaj a oligarhului de la Rahova.
iohannis campanie antena 3
La prima vedere mi-am zis ca poate,  cine stie,  a mers acolo doar ca sa dezminta ca presedintele ales, a carui purtatoare de cuvant a fost in campanie, e traficant de copii, de organe, de case furate, in fine sa dezminta ca ar face parte dintreinterlopii acestuia.
Nimic din cele de mai sus. In schimb d-ra Gorghiu  s-a aratat oripilata de faptul ca un fel de adolescent intarziat, cu mici probleme mergand de la agitatul batei pe strada pana la lupte cu motociclisti, a fost botezat “jurnalist” si trimis dar nu si primit la Cotroceni. Interesanta si totodata instructiva viziunea liberala despre jurnalism*.
Imi permit sa dau un sfat , convins ca il va citi cine trebuie, il va transmite si se va retine. Intr-o zi mai apropiata decat crede, simpatia pe care o cauta la Grivco , si poate ca o va gasi, se va transforma in emisiuni continand diverse subintelesuri  legate de  nume proprii ca Bogdan sau Misu  si,  intr-un final,  de  injurii abjecte pe care, momentan, se multumesc sa le vanture in social-media. Istoria are bunul obicei sa se repete si, cum Crin Antonescu e viu,  poate fi intrebat cum merg lucrurile prin Baneasa atunci cand hotarasti sa nu mai raspunzi la comenzi.
Cat despre afirmatia urmatoare
  • „Suntem partidul care, pentru prima dată, a reuşit să dea preşedintele României.Suntem partidul care, în momentul aceasta, are în opţiunile electoratului, în mare parte graţie lui Klaus Iohannis, în mare parte graţie programului pe care l-am avut în campania electorală, peste 40%…”

O voi lua ca pe o gluma reusita si imi permit sa ofer o consultanta scurta si gratuita fiindca stiu ce valori activeaza in PNL.
D-ra presedinte, PNL e un partid vraiste de maximum 15-18%,  in care fiecare trage pentru el. PD-ul d-lui Blaga este o masinarie de vot extrem de bine pusa la punct. Dar niciodata, nici macar impreuna, nu ati fi reusit performanta de a promova primul presedinte liberal , daca un val de furie anti-PSD nu l-ar fi maturat pe Ponta intr-un mod pe care nici el, nici echipa lui, se pare ca inca nu l-au deslusit. Asta ca sa nu va mai reamintesc de cei 5-7% adusi de basistii puri. Nu va autoamagiti, trezirea la realitate s-ar putea dovedi dura.
Ar fi tare bine sa uitati rapid gluma despre cei 40% si sa va concentrati asupra partiduluivraiste, sintagma pe care v-o si explic . Cand senatori ai PNL voteaza o lege halucinanta pe care deputati ai PNL se pregatesc sa o  atace la CCR, eu numesc aceasta situatie  ca facand parte dintr-un partid vraiste. Sper ca nu doriti si alte dovezi…
Alina-Gorghiu-pe-bicicleta
In concluzie, nu m-as culca pe laurii unei victorii care nu-mi apartine. M-as uita mai atent in jur, l-as descoperi pe pietonul Antonescu, tip care a avut extrem de naiva idee sa creada in cantecele sirenei Voiculescu Dan, momentan  in apele golfului-penitenciar de la Rahova.
Dar, ce-i drept, nu cred ca va paste soarta acestuia. Nu per pedes…
Evident e dreptul  ei sa aleaga cat de rapid isi pierde credibilitatea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu